Észak-Dunántúl
 
A régió szakértője: Tóth László
 


Elsősorban Győrben és Észak-Nyugat-Dunántúlon (Szigetköz, Sopron, Szombathely, Őrség, Veszprém, Balaton-felvidék, Pápa), de egyeztetés és alkalmas idő esetén bárhol belföldön és külföldön egyaránt szívesen vezetek, akár a programok teljes körű lebonyolításával.
 


Vendéglátóipari és idegenforgalmi szakon végeztem 1991-ben a budapesti Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Főiskolán, az idegenvezetői szakképesítést pedig a Nyugat-magyarországi Egyetem Apáczai Csere János Karának szervezésében szereztem meg Győrben. Hosszú évekig dolgoztam szállodavezetőként, jelentős szakmai tapasztalatom van a vendéglátóiparban és az idegenvezetés területén is. Családommal Győrben élek, igazi lokálpatriótaként szeretem ezt a gyönyörű, műemlékekben gazdag várost.
 


Nagy örömmel vállalok idegenvezetést, program összeállítást cégeknek, egyéni vendégeknek, családoknak, baráti társaságoknak, turistacsoportoknak, de szerveztem már szakmai napot is idegenvezető kollégák részére (Győr - Lébény - Rábaköz).
 


Az idegenvezetés régi és kedves hobbim, idegenvezetőként igyekszem felkészülten, megbízhatóan, pontosan dolgozni, a vezetéseken törekszem lényeges, és érdekes információk átadására.
 


Jelenleg számlaképes vállalkozóként több területen is dolgozom, vendéglátó-ipari egységeket működtetek a fiaimmal, üdülők üzemeltetésében szakértőként tevékenykedek, és idegenvezetői feladatokat vállalok. Jók a kapcsolataim a régió Tourinform irodáival, önkormányzataival, vendéglátós, szállodás és idegenforgalmi szakemberekkel, rendezvény- és fesztiválszervezőkkel.
 A szakértő elérhetőségei:
 

Telefonszám: 06-30/411-5957
 

E-mail: laszlo.toth6@eon-hungaria.com
 

Honlap: www.idvezeto.hu
 

 
Online tanácsadás kérés (ingyenes!)
 


Kérjük az alábbi űrlapon tegye fel kérdését az adott témában szakértőnknek. Amennyiben engedélyezi, hogy kérdése megjelenjen a honlapon, úgy - természetesen neve és elérhetőségei feltüntetése nélkül - a kérdés és a rá adott válasz is megtekinthető lesz az idegenvezeto.org portálon.
 

Ajánljuk, hogy a kérdésfeltevés előtt nézze meg az eddig feltett és megválaszolt kérdéseket - hátha már más is kérdezett hasonlót.
 

Az adatlap csak minden sor kitöltése esetén kerül továbbításra és csak a szakértő válasza után lesz online is látható (amennyiben engedélyezte azt).
 
Név
Telefonszám
E-mail cím
Kérdés
Hozzájárulok, hogy a kérdésem és a válasz név és
      elérhetőségek nélkül megjelenjen a honlapon
  
 
Turisztikai Partnereink
  Egy Hangversenyteremért Alapítvány
Egy Hangversenyteremért Alapítvány
 

[ bővebb információ ]
 

Retrobusz Budapest
Retrobusz Budapest
 

[ bővebb információ ]
 

Pannonhalmi Főapátság
Pannonhalmi Főapátság
 

[ bővebb információ ]